Om oss

Över 30 års erfarenhet

Hos oss får du rådgivning och bra service.

Med över 30 års erfarenhet i branschen är vi nu en av landets största återförsäljare av bilvårdsprodukter online,  men vi driver även rekond i Bollnäs, där vi även har en butik med ett mindre sortiment produkter.

Vi erbjuder därför god service och rådgivning till just dina behov.

Skonsamhet och perfekt resultat är det vi strävar efter, vi använder endast de bästa produkterna och är extremt noggranna.

Varför välja oss

Det finns många andra företag på marknaden, vi riktar in oss till dem som verkligen bryr sig om sin bil och vill ha det allra bästa. Vi är extremt noggranna och använder endast produkter vi tycker håller våran höga standard.

- 01
MILjövänlig & godkända lokaler

Vi följer alla miljöregler och lite till. Vi strävar efter att göra så lite påverkan på miljön som möjligt. Vi använder oss av miljövänliga produkter, godkända lokaler med oljeavskiljare.

- 02
ALLTID HANDTVÄTT MED FLERA FÖRTVÄTTS STEG

Innan vi berör bilen på något sätt utför vi en grundlig förtvätt i minst 3 steg. Detta för att försäkra sig om att vi tagit bort så mycket smuts & kontaminationer innan vi berör ytan.

- 03
Oslagbar noggranhet

Vi har passion för det vi gör, på våran handtvätt gör vi det lilla extra och lite till. Samt tar vi till alla åtgärder för att minimera påverkan på lacken. Gäller även alla andra behandlingar.